Проблеми використання ресурсного потенціалу відходів міста - Кавиршин, О.Г.; Кавиршина, В.О. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Розглянуто деякі актуальні організаційно-економічні проблеми використання ресурсного потенціалу відходів споживання. Увагу приділено формам утилізації і рециклінгу як основним технологіям багаторазового перетворення забруднювачів зовнішнього середовища в корисні продукти. Рассмотрены некоторые актуальные организационно-экономические проблемы использования ресурсного потенциала отходов потребления. Внимание уделено формам утилизации и рециклинга как основным технологиям многократного превращения загрязнителей внешней среды в полезные продукты. Some urgent organizational and economic problems of using a resource potential of waste consumption are considered. Attention is paid to the forms of utilization and recycling as the basic technologies of repeated transformation of environmental pollutants into useful products.