Інтелектуалізація мережевих геоінформаційних систем оперативного управління на основі мультиагентних технологій - Пермяков, О.Ю.; Кравченко, Ю.В.; Савченко, В.А. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2011)
The article highlights the intelligent agent model for operational management
geoinformation system on the basis of deliberative and reactive approaches with
dynamic and variable goals of functioning process