Оцінка механізму адаптації системи планування повітряного простору - Хращевський, Р.В. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2011)
Assess the mechanism of adaptation planning airspace. Noted the possibility of a
good adaptation of the system at large external and internal factors.