DTMF детектор з мінімальним використанням ресурсів ядра мікроконтролера - Бачинський, Р.В. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2011)
Запропоновано пристрій розпізнавання DТМF символів з максимальним використанням внутрішніх апаратних ресурсів мікроконтролера фірми Сургеss для зменшення навантаження на його обчислювальне ядро. Предложено устройство распознавания DТМF символов с максимальным использованием внутренних аппаратных ресурсов микроконтроллера фирмы Сургеss для уменьшения нагрузки на его вычислительное ядро. This article proposes a device which uses the Cypress microcontroller internal
hardware for implementing Dual-Tone Multi-Frequency (DTMF) detector with
minimal CPU consumption.