Проектування оптимальних структур конвеєрних пристроїв - Колодчак, О.М. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2011)
Запропоновано опис нового підходу до проектування оптимальних структур конвеєрних пристроїв, заснованого на теорії генетичних алгоритмів. Предложено описание нового подхода к проектирования оптимальных структур конвеерных устройств, основанного на теории генетических алгоритмов. This article proposes a new approach to create optimized structures of pipelined
devices device using genetic algorithms.