Архітектура та графічний інтерфейс симулятора для дослідження моделей та методів побудови персональних локальних мереж бездротового доступу - Зеляновський, М.Ю. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2011)
Розглянуто архітектуру та графічний інтерфейс симулятора реального часу «SNOW», розробленого в межах дисертаційної роботи «Моделі та методи побудови персональних локальних мереж бездротового доступу». Наведено показники продуктивності симулятора для моделювання контролю топології типу R-NEIGH для варіантів із послідовним та паралельним виконанням кроків симуляції. The architecture and graphical user interface of real-time simulation tool called
“SNOW” and developed within the scope of dissertation project “Models and
construction methods for personal local networks with wireless access” is proposed for
review. Performance characteristics are given for modeling of KNEIGH-based
topology control methods with sequential and parallel simulation options of simulation
steps execution.