Історія академічних нагород як дзеркало наукових здобутків - Яременко, Л.; Вербіцька, О. (Вісник НАН України, 2011)
Рецензія на книгу: Цибань В.О. Нагороди Національної академії наук України. Золота медаль імені В.І. Вернадського. Премії імені видатних учених України. Відзнаки. – К.: Видавничий дім «Академперіодика», 2010. – 400 с.