80-річчя члена-кореспондента НАН України Ю.М. Сеньковського (Вісник НАН України, 2011)
20 квітня виповнилося 80 років відомому вченому в галузі палеоокеанографії, седиментології, генетичної літології та мінералогії осадових порід членові-кореспондентові НАН України Юрію Миколайовичу Сеньковському.