70-річчя члена-кореспондента НАН України В.П. Гаврилюка (Вісник НАН України, 2011)
7 квітня виповнилося 70 років відомому вченому-матеріалознавцю членові-кореспондентові НАН України Володимиру Петровичу Гаврилюку.