70-річчя члена-кореспондента НАН України В.Б. Молодкіна (Вісник НАН України, 2011)
23 квітня виповнилося 70 років відомому фізику-теоретику членові-кореспондентові НАН України Вадиму Борисовичу Молодкіну.