Загальна схема оцінки конкурентоспроможності продукції: теоретичний та методологічний аспекти - Циганок, О.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розкрито сутність методологічного аспекту загальної схеми оцінювання конкурентоспроможності продукції, охарактеризовано чинники забезпечення конкурентоспроможності продукції, обґрунтовано необхідність проведення дослідження в даному напрямі.
---------- Раскрыта сущность методологического аспекта общей схемы оценивания конкурентоспособности продукции, охарактеризованы факторы обеспечения конкурентоспособности продукции, обоснована необходимость проведения исследования в данном направлении.
---------- The author reveals the essence of a methodological aspect of a general plan for assessment of products competitiveness, defines the factors which provide products competitiveness and grounds the necessity of conducting investigations in this field.
----------