Актуальне дослідження функції захисту в кримінальному судочинстві України - Погорецький, М. (Право України, 2009)
Рецензія на монографію: Попелюшко В. О. Функція захисту в кримінальному судочинстві України : правові, теоретичні та прикладні проблеми : моногр. — Острог : Видавництво Національного університету «Острозька академія», 2009. — 634 с.