Теоретико-методологічні проблеми сучасного конституціоналізму та державного управління в Україні - Шемшученко, Ю. (Право України, 2009)
Стаття висвітлює доповідь на методологічному семінарі «Теоретико-методологічні проблеми сучасного конституціоналізму та державного управління в Україні» (м. Київ, 27 жовтня 2009 р.).