Багатотомне видання державного значення - Костенко, О.; Копан, О.; Ярмиш, О. (Право України, 2009)
Рецензія на енціклопедію: Міжнародна поліцейська енциклопедія : у 10 т. / відп. ред. : Ю. І. Римаренко, Я. Ю. Кондратьєв, В. Я. Тацій та ін. — К. : Концерн «Видавничий Дім «Ін Юре», 2003.