Глибокі дослідження поверхневих явищ (Інституту хімії поверхні ім. О.О. Чуйка НАН України — 25!) - Картель, М.; Дацюк, А. (Вісник НАН України, 2011)
В Інституті хімії поверхні ім. О.О. Чуйка НАН України 11 травня 2011 р. відбулися дві урочисті події: відзначення 25-річчя цієї наукової установи і відкриття пам’ятної дошки-барельєфа її засновникові і першому директору академікові НАН України Олексію Олексійовичу Чуйку (1930–2006).