Постанова Президії Національної академії наук України «Про перебування делегації Сибірського відділення Російської академії наук у Києві». Договір про наукову співпрацю між Національною академією наук України і Сибірським відділенням Російської академії наук. Меморандум за підсумками візиту делегації СВ РАН у м. Київ у рамках проведення Форуму «Перспективи розвитку співпраці регіонів України і Сибіру» (Вісник НАН України, 2011)
Постанова Президії Національної академії наук України 19.04.2011 м. Київ № 119 "Про перебування делегації Сибірського відділення, Російської академії наук у Києві", Договір про наукову співпрацю між Національною академією наук України і Сибірським відділенням Російської академії наук, Меморандум за підсумками візиту делегації СВ РАН у м. Київ у рамках проведення Форуму «Перспективи розвитку співпраці регіонів України і Сибіру».