Квантово-химический анализ адсорбции и механизмов химических реакций на поверхности твердых тел - Гунько, В.М. (Хімія, фізика та технологія поверхні, 2010)
Проведен анализ неэмпирических, ТФП и полуэмпирических квантово-химических подходов в исследованиях адсорбции и механизмов химических реакций на поверхности твердых тел. Виконано аналіз неемпіричних, ТФГ і напівемпіричних квантово-хімічних підходів в дослідженнях адсорбції і механізмів хімічних реакцій на поверхні твердих тіл. Analysis of ab initio, DFT and semiempirical quantum chemical methods was carried out with respect to investigations of adsorption and mechanisms of chemical reactions at solid surface.