The Structure Unity and Practical Use of Natural and Synthetic Carbonic Materials - Yefremova, S.V. (Хімія, фізика та технологія поверхні, 2010)
It has been shown the unity of composition, molecular and supermolecular structure of shungite concentrate and silicon-carbon from rice hulls which provides their effective practical use in the same engineering processes as rubber fillers and sorbents. Показано єдність складу, молекулярної та надмолекулярної структури шунгітового концентрату та синтетичного кремневуглецю з рисового лушпиння, що забезпечує можливість їхнього використання в одних і тих самих технологічних процесах як наповнювачів гуми та сорбентів різного призначення. Показано единство состава, молекулярной и надмолекулярной структуры шунгитового концентрата и синтетического кремнеуглерода из рисовой шелухи, обеспечивающее возможность их использования в одних и тех же технологических процессах в качестве наполнителей резин и сорбентов различного назначения.