60-річчя члена-кореспондента НАН України В.І. Слісенка (Вісник НАН України, 2011)
23 червня виповнюється 60 років відомому вченому в галузі ядерної енергетики і нейтронної фізики членові-кореспондентові НАН України Василю Івановичу Слісенку.