60-річчя члена-кореспондента НАН України М.А. Тукала (Вісник НАН України, 2011)
2 червня виповнилося 60 років відомому вченому в галузі молекулярної біології членові-кореспондентові НАН України Михайлу Арсентійовичу Тукалу.