70-річчя члена-кореспондента НАН України В.Ф. Євдокимова (Вісник НАН України, 2011)
13 липня виповнилося 70 років знаному вченому в галузі математичного моделювання членові-кореспондентові НАН України Віктору Федоровичу Євдокимову.