Інформаційне повідомлення (Вісник НАН України, 2011)
21 квітня 2011 р. у приміщенні Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися Загальні збори Національної академії наук України. У роботі зборів узяли участь Голова Верховної Ради України академік НАН України В.М. Литвин, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Р.В. Богатирьова, голова Державного агентства України з питань науки, інновацій та інформатизації України академік НАН України В.П. Семиноженко, представники органів державного управління, наукової громадськості та засобів масової інформації, іноземні гості.