Наукове обґрунтування соціальної спрямованості економічного розвитку - Чумаченко, М. (Вісник НАН України, 2011)
Рецензія на книгу: Куценко В.І. Соціальний вектор економічного розвитку [Текст]: монографія / Віра Іванівна Куценко; під наук. ред. д-ра екон. наук, проф., акад. НАН України Б.М. Данилишина. НАН України, Рада по вивч. продукт. сил України. – К.: Наукова думка, 2010. – 736 с.: рис., табл. – (Проект «Наукова книга»).