90-річчя члена-кореспондента НАН України Б.М. Малиновського (Вісник НАН України, 2011)
24 серпня виповнилося 90 років відомому вченому в галузі обчислювальної техніки членові-кореспондентові НАН України Борису Миколайовичу Малиновському.