Співвідношення соціальної відповідальності та страху в концепті національної держави: українське сьогодення - Туренко, О.С. (Наука. Релігія. Суспільство, 2008)
Стаття присвячена висвітленню співвідношення соціальної відповідальності й страху в концепті національної
держави на основі сучасних українських реалій, що вказують на практичну кризу розглянутих феноменів. Статья посвящена проблеме социальной ответственности и страха в концепте национального государства
на основе современных украинских реалий, которые указывают на практический кризис рассмотренных
феноменов. The article is devoted to research correlation of social responsibility and fear in conception of the national state
on the basis of modern Ukrainian reality which indicate the practical crisis of the explored phenomena.