80-річчя академіка НАН України М.С. Бродина (Вісник НАН України, 2011)
30 вересня виповнилося 80 років видатному вченому в галузі фізики твердого тіла, нелінійної оптики і квантової електроніки академікові НАН України Михайлу Семеновичу Бродину.