80-річчя академіка НАН України В.І. Лялька (Вісник НАН України, 2011)
1 вересня виповнилося 80 років відомому вченому в галузі аерокосмічних досліджень Землі, геології, гідрогеології, геоекології, геотермії академікові НАН України Вадиму Івановичу Ляльку.