Дослідження Новобогородицької фортеці у 2008 р. - Ковальова, І.Ф.; Векленко, В.О. (Археологічні дослідження в Україні, 2009)
The dwelling building of the internal area of the 17th—18th centuries Novobohorodytska fortress was investigated in 2008.