Удосконалення управління оборотними активами підприємства на підставі використання економіко-математичних моделей - Хрімлі, Т.К.; Боженко, А.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
На прикладі акціонерного товариства відкритого типу “Донтехгума” розглянуто застосування економіко-математичних моделей, які дозволяють розрахувати оптимальний розмір запасів, коштів та дебіторської заборгованості.
---------- На примере акционерного общества открытого типа “Донтехрезина” рассматривается применение экономико-математических моделей, которые разрешают рассчитать оптимальный размер запасов, денежных средств и дебиторской задолженности.
---------- Application of economic-mathematical models is considered on the example of the open joint stock company “Dontechresina”. The models help to estimate the volume of stocks, monetary fund and debt indebtness.
----------