Організаційно-логістична модель як науково-методична основа організації передпроектної підготовки будівництва - Чертков, О.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Із метою раціонального вибору та узгодження між підрядником та інвестором альтернатив упровадження будівельних проектів пропонується організаційно-логістична модель будівництва типу „роботи-вершини” з оновленим змістом параметрів.
---------- С целью рационального выбора и согласования между подрядчиком и инвестором альтернатив внедрения строительных проектов предлагается организационно-логистическая модель строительства типа „роботы-вершины” с обновленным содержанием параметров.
---------- To provide rational selection of the alternative introduction of construction project and agreement between the builder and investor, the organizational-logistical model of construction is offered that refers to the type “robots-tops” with renewed content of parameters.
-----------