Нові дослідження торговельно-ремісничих садиб давньокиївського Подолу - Сагайдак, М.А.; Хамайко, Н.В.; Вергун, О.І. (Археологічні дослідження в Україні, 2009)
The paper presents the results of the protective archaeology research conducted in Kyiv at 35, Spaska Street in 2007 and 2008.