Аналіз логіко-графової моделі захисту - Шевченко, О.В. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2009)
Подано розв'язок задачі реалізації трафіку на основі моделі масового
обслуговування з врахуванням пріоритетів. The decision of a problem of realisation of the traffic on the basis of models of
mass service with the account of priorities is given.