Технічні особливості проведення хемілюмінесцентних досліджень - Ляпандра, А.С.; Притуляк, Я.Г.; Костюк, І.В. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2009)
In the article the estimate of transformation's errors of a
chemiluminescent signal is conducted and the ways of their diminishing are set.