Проблема збереження здоров'я студентської молоді під час її професійного становлення у сучасних соціально-економічних умовах - Бацилєва, О.В.; Астахов, В.М. (Наука. Релігія. Суспільство, 2008)
На підставі літературних даних та власних досліджень виокремлено чинники, що впливають на здоров’я
студентської молоді; запропонована програма психосоціальної допомоги, спрямована на профілактику та
уникнення їх негативної дії. На основе литературных данных и собственных исследований выделены факторы, влияющие на здоровье
студенческой молодежи; предложена программа психосоциальной помощи, направленная на профилактику и
устранение их негативного воздействия. On the basis of the literary data and own examinations, factors have been singled out which have influence on
the student’s health; there has been proposed the program of the psycho-social help for the prophylactic and
elimination its negative impacts.