Аналіз і напрями удосконалення регіональної політики зайнятості молоді - Абашина, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Викладено результати аналізу регіональної політики зайнятості молоді, здійснюваної відповідно до програм зайнятості населення Кіровоградської області на 2001-2005 рр., та напрями її удосконалення.
---------- Изложены результаты анализа региональной политики занятости молодежи, выполняемой согласно программам занятости населения Кировоградской области на 2001-2005 гг., и направления ее усовершенствования.
---------- Results of the analysis of regional policy of the youth employment, carried out according to programs of employment of the population of the Kirovograd region for 2001-2005, and directions for its improvement are presented.
----------