Направления совершенствования методологии формирования туристических предприятий - Данильчук, В.Ф. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Обґрунтовано необхідність використання сучасної методології формування туристичних підприємств, яка враховує такі особливості світових умов їх розвитку, як глобалізація, диверсифікація та становлення постіндустріального суспільства.
---------- Обоснована необходимость использования современной методологии формирования туристических предприятий, которая учитывает такие особенности мировых условий их развития, как глобализация, диверсификация и становление постиндустриального общества.
---------- The necessity is grounded to apply the modern methodology for forming tourismt enterprises that considers such peculiarities of global conditions for their development as globalization, diversification and formation of the postindustrial society.
----------