Аналіз доцільності практичної реалізації інвестиційного проекту - Кучер, В.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розроблено механізм реалізації інвестиційного проекту, який передбачає підготовку до експлуатації нових лав із метою підвищення видобутку вугілля. Результати наведених розрахунків підтвердили економічну доцільність реалізації інвестиційного проекту.
---------- Разработан механизм реализации инвестиционного проекта, который предусматривает подготовку к эксплуатации новых лав с целью повышения добычи угля. Результаты приведенных расчетов подтвердили экономическую целесообразность реализации инвестиционного проекта.
---------- The mechanism of realization of the investment project, which provides preparation of drifts for exploitation with the purpose of increasing coal production, is developed. The results of the calculations proved the economic expediency of the investment project realization.
----------