Розвідки на території Новобузького р-ну Миколаївської обл. у 2008 р. - Гребенников, Ю.С.; Філатов, Д.В. (Археологічні дослідження в Україні, 2010)
Information on the archaeological prospecting in Novyi Buh Region of Mykolayiv Oblast is presented.