Шахтный менеджмент в сфере безопасности и экологии - Драчук, Ю.З. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто питання організації на шахтах системи інноваційного менеджменту, що забезпечує вагомі економічні обґрунтування і реалізацію будь-яких управлінських рішень, спрямованих на техніко-технологічний розвиток, безпеку праці й охорону навколишнього середовища; особливості інноваційногменеджменту у сфері безпеки й екології в єдиній річній програмі техніко-економічного розвитку виробництва.
---------- Рассмотрены вопросы организации на шахтах системы инновационного менеджмента, обеспечивающей строгие экономические обоснования и реализацию любых управленческих решений, направленных на технико-технологическое развитие, безопасность труда и охрану окружающей среды; особенности инновационного менеджмента в сфере безопасности и экологии в единой годовой программе технико-экономического развития производства.
---------- The article deals with questions concerning organization of innovation management system on mines that provides strict economic substantiation and implementation of any administration decisions directed to technical and technological development, labour safety and protection of the environmentspecific features of innovation management in the sphere of safety and ecology in the uniform annual programm of technical and economic production development.
----------