Тенденции изменения горных работ в пространстве - Павленко, И.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Запропоновано підхід до оцінки вірогідності сукупності вихідних даних техніко-економічних показників шахт, які визначають якість управління цими параметрами на різних етапах трансформації (реструктуризації) підприємства.
--------- Предложен подход к оценке достоверности совокупности выходных данных технико-экономических показателей шахт, определяющих качество управления этими параметрами на разных этапах трансформации (реструктуризации) предприятия.
---------- The approach is offered to estimate the reliability of a set of outcome data concerning technical and economic indicators which determine the quality of these parameters management at different stages of enterprise transformation (restructuring).
----------