Ретроспектива державного будівництва в Аргентині: теоретико-методологічний аспект - Бредіхин, А.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2008)
Для розуміння причин, які впливали на появу перонізму, необхідно дослідити тенденції політичного
розвитку Аргентини. Зокрема процеси, які відносяться до періоду становлення державності. У статті
робиться спроба проаналізувати особливості політичного розвитку Аргентини. Для понимания причин, которые оказывали влияние на появление перонизма, необходимо исследовать
тенденции политического развития Аргентины. В частности, процессы, которые относятся к периоду
становления государственности. В статье предпринята попытка проанализировать особенности политического
развития Аргентины. In order to understand the reasons, which influenced the appearance of Peronism, it is necessary to research the
tendencies of political development of Argentina. In particular, the process which date back to the period of
statehood formation. Author undertakes to analyze the peculiarities of political development of Argentina.