Філософська природа аналізу духовності людини - Бадюл, О.С. (Наука. Релігія. Суспільство, 2008)
У статті розглянуто проблему духовності людини з філософської точки зору. Звернено увагу на уявлення
сучасних вчених щодо проблеми світоглядної свідомості особистості. Подано аналіз регуляторів, які
визначають поведінку людей у складній взаємодії з іншими соціальними регуляторами. В статье рассмотрена проблема духовности человека с философской точки зрения. Обращено внимание
на представления современных ученных относительно проблемы мировоззренческого сознания личности.
Подано анализ регуляторов, которые определяют поведение людей в сложном взаимодействии с другими
социальными регуляторами. In the article the problem of spirituality of timber-toe is considered philosophical point of view. Appeal attention
on presentation of modern scientists on the problem of world view consciousness of personality. The analysis of
regulators which determine the conduct of people in the difficult co-operating with other social regulators is given.