Прогноз динаміки показників логістичної діяльності вугільного підприємства - Коніщева, Н.Й.; Трушкіна, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Обґрунтовано показники логістичної діяльності вугільного підприємства. Розроблено прогнози показників логістичної діяльності вугільного підприємства на основі авторегресійної моделі. Проведено порівняльний аналіз результатів прогнозування показників логістичної діяльності шахти з використанням різних методів.
---------- Обоснованы показатели логистической деятельности угольного предприятия. Разработаны прогнозы показателей логистической деятельности угольной шахты на основе авторегрессионной модели. Проведен сравнительный анализ результатов прогнозирования с использованием разных методов.
---------- Indicators of logistical activity of a coal mine are grounded. Forecasts of indicators of logistical activity of a coal mine are worked out on the basis of the autoregresive model. A comparative analysis of forecast results using different methods has been made.
----------