Російська національна ідея радянського періоду: на матеріалах російських джерел - Сергеєв, М.В.; Росінська, З.П. (Наука. Релігія. Суспільство, 2008)
У статті йдеться про еволюцію ідеї Російської імперії та її функціонування в нових історичних
умовах в СРСР. В статье идет речь об эволюции идеи Российской империи и ее функционирования в новых исторических
условиях в СССР. In the article is done about features and evolution of Russian Empire idea in new conditions of its functioning.