Мерчендайзинг в контексті культури сучасного ринку - Журавльова, О.І. (Наука. Релігія. Суспільство, 2008)
У статті розглядаються історія походження, розвиток мерчендайзингу як складової частини культури
сучасного ринку. В статье рассматриваются история происхождения, развитие, мерчендайзинга как составной части культуры
современного рынка. Merchandayzing as component part of culture of modern market, the history and development are considered in article.