Запровадження гібридного інтегрального перетворення Бесселя–Фур'є–Ейлера на полярній осі r≥R0>0 - Нікітіна, О.М. (Доповіді НАН України, 2010)
Методом дельта-подiбної послiдовностi (ядро Дiрiхле) запроваджено iнтегральне перетворення, породжене на полярнiй осi r ≥ R0 > 0 з двома точками спряження гiбридним диференцiальним оператором Бесселя–Фур’є–Ейлера. By the method of delta-like sequence (Dirichlet kernel), an integral transformation generated on the polar axis r ≥ R0 > 0 with two conjugate points by the Bessel–Fourier–Euler hybrid differential operator is introduced.