Аналітичний метод відшукання 2π-періодичних розв'язків гіперболічних рівнянь другого порядку - Самойленко, А.М.; Хома-Могильська, С.Г. (Доповіді НАН України, 2010)
Вперше в спецiально видiленому класi функцiй побудовано оператор, який переводить клас 2π-перiодичних функцiй самого в себе. In a special function class, an operator which transfers the class of 2π-periodic functions into itself is constructed for the first time.