Интеллектуальный потенциал в основе сенсационных стратегий - Ткаченко, В.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
На основі аналізу ситуаційного розвитку перехідного періоду (політико-економічних процесів кінця ХХ-начале ХХІ століття), сенсаційності стратегій прийняття рішень, показується, що саме соціально-економічні інтереси членів співтовариства й мотивація, що ґрунтується на них, ініціативної творчої економічний діяльності й всіх видів підприємництва визначають стратегію розвитку.
----------- На основе анализа ситуационного развития переходного периода (политико-экономических процессов конца ХХ-начале ХХІ века), сенсационности стратегий принятия решений, показывается, что именно социально-экономические интересы членов сообщества и основывающаяся на них мотивация инициативной творческой экономический деятельности и всех видов предпринимательства предопределяют стратегию развития.
---------- Based on analysis of situational development under transition period ( political and economic processes in the end of the XXth-beginning) of the XXIst centuries), sensative strategies of decision making, it is shown that it is the social and economic interests of the community members and based on them motivation of initiative creative economic activity and of all types of entreneurship that determine the strategy of development.
----------