Виконання країнами Балтії критеріїв членства у ЄС - досвід для України - Завадський, В.М. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
Стаття присвячена дослідженню головних критеріїв членства у ЄС. Розглядається адаптація законодавчої
бази ЄС на прикладі країн Балтії. Визначаються можливості вивчення Україною досвіду Латвії, Литви та Естонії. Статья посвящена исследованию главных критериев членства в ЕС. Рассматривается адаптация законодательной
базы ЕС на примере стран Балтии. Определены возможности изучения Украиной опыта Латвии, Литвы и
Эстонии. The article is devoted to the researching of the main EU membership criteria. The adaptation of the law of EU is
given on Baltic States example. The opportunities in using of the Latvia’s, Lithuanians and Estonia’s experience are
determined.