Діяльність Зенона Кузелі в Українському Науковому Інституті в Берліні (1926 - 1945 рр.) - Подоляка, Т.А. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
У статті досліджено діяльність Зенона Кузелі в Українському Науковому Інституті в Берліні, зокрема визначено
його внесок у функціонування курсів українознавства, простежено його внесок у редакторську та науково-
викладацьку діяльність. В статье исследована деятельность Зенона Кузели в Украинском Научном Институте в Берлине, а именно,
изучен его вклад в функционирование курсов украиноведения, освещены редакторская и научно-
преподавательская деятельности ученого. Activiti of Zenon Kuzelya in Ukrainian Scientific Institute in Berlin (1926 – 1945), especially his contribution to
Ukrainian studies, editorial, scientific and educational work has been investigated.